- 898778
- Model: SO133
- 15 órája
Solis Verti Vac Plus 5703 Vákuum csomagoló
24 hónap jótállás magánszemélyeknek, 12 hónap jogi személyeknek.
104 720 Ft
82 457 Ft + Áfa
Ügyfélszolgálat
Ha kérdése van a termékkel vagy a megrendeléssel kapcsolatban, írjon nekünk e-mailt, vagy hívjon minket munkanapokon 10:30 - 19:00 óráig!
Személyes átvétel
Címünk: 1094. Budapest, Ferenc tér 5.
Nyitvatartás: Hétfő- Péntek 10:30 - 19:00
Üzletünkben szakképzett eladóktól veheti át a kiválasztott terméket.
INGYENES
Átvételi pontok
Rendeljen GLS, FoxPost és MPL pontokra!
Nem ér haza a futárhoz? Semmi gond! Válassza a GLS, FoxPost vagy MPL csomagautomatát, és vegye át csomagját bármikor!
+ 1 490 Ft-tól
Házhozszállítás
Rendelését a GLS, MPL szállítja házhoz!
Kényelmes és gyors házhozszállítás! Rendelését a GLS vagy az MPL futárai viszik házhoz.
+ 1 890 Ft-tól
Termék Leírás
Ez az all-in-one, teljesen felszerelt és automatizált vákuumgép számos előnnyel jár az élelmiszerek professzionális tartósításával, például akár 8-szor hosszabb ideig frissen tartja azokat tartósítószerek használata nélkül, csökkenti az élelmiszer-pazarlást és pénzt takarít meg. Sőt, a Solis VertiVac Plus még azt is lehetővé teszi, hogy profi módon készítsen ételt saját konyhájában.
A Vacuum & Seal funkciója teljesen automatikusan vákuumcsomagolja és lezárja az élelmiszereket. A kézi tömítés funkcióval leállíthatja az automatikus porszívózási folyamatot, és azonnal megkezdheti a tömítést, teljes ellenőrzést biztosítva a porszívózási folyamat felett. Ez a funkció akkor is nagy segítséget jelent, ha egyszerűen tekercsből szeretne zacskót készíteni, és ezért le kell zárni a zacskó egyik végét.
Egy másik okos funkció a fejlett Pulse Vacuum funkció a nyomásérzékeny és kényes élelmiszerek gondos vákuumcsomagolásához. Lehetővé teszi a porszívózás teljes kézi vezérlését, biztosítva, hogy az élelmiszer ne legyen túl nagy nyomásnak kitéve. Válassza ki a dupla hegesztési varratot és módot a nedves élelmiszerekhez, hogy kiegyenlítse az olyan élelmiszerek vákuumcsomagolását, amelyek valószínűleg nedvességet bocsátanak ki, például a nyers húst.
Egyedülálló Pulse Blow funkciójával a Solis VertiVac Plus a legsokoldalúbb vákuumcsomagoló rendszerünk. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a zacskókat levegővel töltse fel ropihoz, mályvacukorhoz és hasonló, finom állagú ételekhez. Ezt a funkciót még a nem élelmiszer jellegű tárgyak védelmére is használhatja, amelyek könnyen összetörhetnek és megsérülhetnek.
Azonban nem csak ételt tartósíthat: pácolja a húst, halat és zöldségeket vákuumban a pácolás funkció kiválasztásával. Ez a leghatékonyabb módja annak, hogy a steak jól átázott legyen, és jelentősen felgyorsítja a pácolási folyamatot. A vákuumzáras zacskók sous-vide főzéshez is alkalmasak. Emelje főzési készségeit a következő szintre, és fedezze fel a sok lehetőséget!
A Vacuum & Seal funkciója teljesen automatikusan vákuumcsomagolja és lezárja az élelmiszereket. A kézi tömítés funkcióval leállíthatja az automatikus porszívózási folyamatot, és azonnal megkezdheti a tömítést, teljes ellenőrzést biztosítva a porszívózási folyamat felett. Ez a funkció akkor is nagy segítséget jelent, ha egyszerűen tekercsből szeretne zacskót készíteni, és ezért le kell zárni a zacskó egyik végét.
Egy másik okos funkció a fejlett Pulse Vacuum funkció a nyomásérzékeny és kényes élelmiszerek gondos vákuumcsomagolásához. Lehetővé teszi a porszívózás teljes kézi vezérlését, biztosítva, hogy az élelmiszer ne legyen túl nagy nyomásnak kitéve. Válassza ki a dupla hegesztési varratot és módot a nedves élelmiszerekhez, hogy kiegyenlítse az olyan élelmiszerek vákuumcsomagolását, amelyek valószínűleg nedvességet bocsátanak ki, például a nyers húst.
Egyedülálló Pulse Blow funkciójával a Solis VertiVac Plus a legsokoldalúbb vákuumcsomagoló rendszerünk. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a zacskókat levegővel töltse fel ropihoz, mályvacukorhoz és hasonló, finom állagú ételekhez. Ezt a funkciót még a nem élelmiszer jellegű tárgyak védelmére is használhatja, amelyek könnyen összetörhetnek és megsérülhetnek.
Azonban nem csak ételt tartósíthat: pácolja a húst, halat és zöldségeket vákuumban a pácolás funkció kiválasztásával. Ez a leghatékonyabb módja annak, hogy a steak jól átázott legyen, és jelentősen felgyorsítja a pácolási folyamatot. A vákuumzáras zacskók sous-vide főzéshez is alkalmasak. Emelje főzési készségeit a következő szintre, és fedezze fel a sok lehetőséget!
Műszaki adatok
Teljesítmény | 130 W |
Max. Fólia szélesség | 300 mm |
Súly (bruttó) | 3100 g |
Törekszünk a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak.
Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon?
Jelezze nekünk!
Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon?
Jelezze nekünk!
Vélemények
- Minden vélemény
- Saját véleményem
Kérdések
- Minden kérdés
- Saját kérdés
Miért válassz minket?

🏆 Díjnyertes Webáruház
A bestmarkt.hu az Év Webshopja 2024 versenyen az egyik legjobb magyar webáruház lett! Vásároljon bizalommal!
Megbízható bolt
Biztonságos vásárlás, ellenőrzött forrásból! Rendszeresen frissülő készlet, gyors kiszállítás.
100% MAGYAR webáruház
Cégünk 100% ban magyar vállalkozás, magyar tulajdonosi körrel, magyar munkavállalókkal, budapesti központtal. Vásároljon Ön is magyar webáruházból, ezzel segítve a magyar gazdaság fejlődését.
14 nap
indokolás nélküli
elállás
indokolás nélküli
elállás
Több mint 7500
termék raktárról azonnal
termék raktárról azonnal
Üzletünkben szakképzett eladók segítségével, akár személyesen is vásárolhat. Óriási raktárkészletünkről azonnal átvehetőek a legnépszerűbb termékek.