Szűrés

Ár

-

Kisállat-, rágcsáló-, rovarriasztó

42

Betöltés... Kérjük várjon!

Külső raktáron

Somogyi IK 230 Rovarcsapda

3 310 Ft
3 610 Ft
Külső raktáron
Külső raktáron
Külső raktáron
Külső raktáron
Külső raktáron
Külső raktáron
Külső raktáron
Külső raktáron
Külső raktáron

Camry CR7932 Elektromos szúnyogriasztó

(1)
9 050 Ft
10 270 Ft
Külső raktáron
Külső raktáron

Sencor SIK 5000BK Elektromos rovarcsapda

(1)
3 370 Ft
4 130 Ft
Külső raktáron
Raktáron
Külső raktáron
Külső raktáron

Plein Air EIN16 Rovarcsapda

12 790 Ft
13 860 Ft
Külső raktáron

Kisállat-, rágcsáló-, rovarriasztó

A nyár rengeteg ember kedvenc évszaka a meleg, jó idő és strandszezon miatt, a diákok számára pedig a nyári szünet az egyik fő ok amiért várják ezt az évszakot. Azonban van valami ami a nyár igazi szerelmesei számára is meg tudja keseríteni ezt az időszakot, és ez a rovarok és rágcsálók elszaporodása. Azonban a bestmarkt.hu megoldást tud nyújtani önnek, amivel enyhítheti ezt a problémát, méghozzá olcsón, elérhető áron. Mi elhozzuk önnek különböző neves gyártók termékeit, mint a Camry, CasaFan és a hazai Somogyi rovar és kisállat riasztói.

Kisállatriasztó

A kisállatriasztóink segítenek önnek, hogy távol tarthassa házától a nem kívánt kisállatokat, ugyanis készletünkből kiválaszthatja az önnek legmegfelelőbb kisállatriasztót. Számos vakond riasztót találhat kínálatunkban, melyek elijesztik a vakondokat, mielőtt azok tönkretennék az ön kertjét, ugyanakkor a macskák ellen is védelmet tud nyújtani önnek cégünk új ultrahangos riasztóival. Ha pedig vezetés közben szeretné magát vagy családját biztonságban tudni, akkor autós vadriasztónk a megfelelő választás az ön számára, amelyet könnyedén felszerelhet autójába, és biztonságot tud nyújtani önnek, ha gyakran halad el erdők közelében.

Rágcsálóriasztó

A rágcsálók igen kellemetlen problémát tudnak jelenteni a belvárosokban és kertvárosokban is, ugyanis bárhol megtelepednek, kis helyen is elférnek és nehéz őket kiírta, így nagy károkat is tudnak okozni. Garázsok, elhagyatott viskók, fás kupacok mélyén is megtelepednek, éppen ezért jó választás önnek az általunk kinált ultrahangos egér és patkányriasztó, amely segít önnek hogy távoltarhassa a kártevőket a házától.

Rovarriasztó

Rovarriasztók és rovarcsapdák egyformán elérhetőek az ön számára kínálatunkból, amelynek széles választékából választhat. Olcsó megoldás az elektromos légycsapó, amelyet már 2000forinttól elérhet és egy ütés is garantált halált okoz. Ha ön szeretne ennél kényelmesebb megoldást gondjára, abban is tud segítséget nyújtani áruházunk, ugyanis számos elektromos csapda szerepel kínálatunkban. Olcsó, kisebb rovarcsapdáink már 3-5000 forint környékén elérhetőek, azonban nagyobb, tartósabb csapdák is szerepelnek listánkon, melyek jobb megoldást nyújtanak nagyobb rovarsűrűségű helyeken, mint éttermekben, húsfeldolgozókban, esetleg istállókban. Ezek UV fénycsövekkel csalogatják magukhoz a legyeket, szúnyogokat majd egy elektromos ütéssel végeznek is velük ami egy önnek kényelmes megoldást  nyújt, a rovaroknak pedig kíméletes, gyors halált. Fontos ugyan akkor hogy 2000 üzemóra után a csövek fényereje csökken, így cserélni kell ezeket évszakonként, ugyanis a nagyobb fényerő előnyt jelent a rovarokkal szemben.

Kisállat-, rágcsáló-, rovarriasztó vásárlás

Ha ön megtalálta a legkedvezőbb terméket gondjára, semmi mást nem kell tennie mint megrendelnie, és futárszolgálatunk megbízhatóan, gyorsan, néhány napon belül kiszállítja önnek a kívánt terméket. Folyamatos akcióinknak hála termékeinket olcsóbban is megvásárolhatja, így azt javaslom önnek hogy gyakran látogassa oldalunkat hogy minél kedvezőbb áron tudjon hozzájutni a kívánt termékhez.

Sorry, your browser doesn't support canvas. Please try another.

BestMarkt


Pörgesd meg a kereket és nyerj!


Add meg az email címedet és teszteld a szerencsédet!