Szűrés

Ár

-

Gyártó

Mosási Kapacitás

Energiaosztály

Mosógép

7

Betöltés... Kérjük várjon!

Camry CR 8052 Mini Mosógép Centrifugás Fehér-Szürke

 • Felültöltős
 • 3 kg
(2)
28 700 Ft
41 150 Ft
Beszerezhető

Saturn ST-WK7606 Mosógép - Fehér

 • Felültöltős
 • 6,5 kg
 • 1300 ford./perc
 • A
(2)
36 750 Ft
Raktáron

Adler AD 8051 Mini Mosógép - Fehér/kék

 • Mini mosógép
 • 3 kg
(2)
18 500 Ft
29 520 Ft
Beszerezhető

Saturn ST-WK1615 Mosógép - Fehér

 • Felültöltős
 • 2,5 kg
 • Nincs centrifuga
 • B
(3)
16 300 Ft
Raktáron

Mesko MS 8053 Hordozható Mosógép - Fehér-Kék

 • Mini mosógép
 • 3 kg
 • 400 ford/perc
16 630 Ft
17 820 Ft
Külső raktáron

Zanussi ZWQ71235SI mosógép - Fehér

 • Felültöltős
 • 7 kg
 • 1200 ford./perc
 • A+++
97 900 Ft
110 640 Ft
Raktáron

Candy CSS 14102D3-S Mosógép - Fehér

 • Elöltöltős
 • 10 kg
 • 1400 ford./perc
 • A+++
104 760 Ft
Raktáron

A mosógép, a tiszta ruhákért

A mosógép minden háztartás alap felszerelése, és lássuk be, sokkal könnyebb az életünk azóta hogy feltalálták ezt a masinát, hiszen nem volt kellemes anno a patakban mosni. Szerencsére ez a nehéz mosási folyamat már a múlté, így a mosogepek nem csak egyszerű háztartási cikkek, hanem igazán hasznos segédeszközök a háztartásban. Azonban nem mindegy milyen mosogepet vásárol, ugyanis mindegyik más, ráadásul számos különböző energiaosztály, mosási kapacitás szempontjából eltérnek, és némelyik mosogep extra funkciókkal is fel van szerelve, amivel többféle ruhadarab mosására alkalmasak egy gomb megnyomásával. A mosogepek azzal, hogy kimossák ruhadarabjainkat rengeteg időt és energiát spórolnak meg nekünk, így ezt az időt sokkal hasznosabb dolgokra is tudjuk fordítani. Azonban ha ön szeretne egy igazán jó, minőségi mosogepet vásárolni akkor, nagyon fontos hogy gondosan körülnézzen, utána olvasson és alapos megfontolás után válassza ki a kívánt terméket. Ebben szeretnénk segíteni, és ismertetni kategóriánk kínálatát, hogy ön a legjobb háztartási cikket tudja megtalálni a legjobb áron.

Típusok

A kategóriánk kínálatában szereplő mosogepek számos gyártó kínálatában elérhetőek, akik készülékeik minőségére garanciát vállalnak. Többek között szerepel nálunk az AEG, Beko, Bosch, Candy, Electrolux,  Gorenje, Hajdu, Indesit, LG, Samsung, Zanussi és a Whirlpool mosógépe, valamint számos más gyártó háztartási eszközei, amelyek jó áron elérhetőek és kifogástalan minőségük révén hosszú éveken át szolgálhatják önt és segíthetnek a mosás nehézségeiben. Típusokat tekintve is eléggé eltérőek az áruházunkban kapható készülékek. Kapható nálunk elöltöltős automata mosógép, felültöltős mosógép, keverőtárcsás mosógép, mini mosógép és mosó- és szárítógép is. Az elöltöltős és felültöltős mosogepeket szeretném most bemutatni önöknek, hogy jobban tudjanak mérlegelni, milyen eszközre is van szüksége. Először is az elöltöltős mosógép előnye, hogy mosás közben szemmel lehet tartani a folyamatot, általában ezek a gépek fejlettebbek és ezen felül nagyobb is a kapacitásuk. Hátránya viszont hogy ha kinyitja mosás közben az ajtót a víz kifolyik, ezen felül több helyet is foglalnak az ajtónyitással, viszont a tetejére lehet pakolni ruhákat, szárítót vagy bármi mást is. A felültöltős mosogep előnye, hogy nem folyik ki belőle a víz ha felnyitja, így ha kifelejtett belőle egy ruhát később minden gond nélkül belepakolhatja, ráadásul nem kell mindig lehajolnia ahhoz hogy beletegyen és kivegyen belőle ruhákat, így sokkal kényelmesebb megoldást tud nyújtani. Azonban ez a fajta mosogep kisebb kapacitású, így kevesebb ruhát lehet bele pakolni, azonban mérete miatt kompaktabb, és jobban elfér kisebb helyen is. Mérlegeljen a helyiség mérete alapján is hogy milyen készüléket szeretne venni, mivel helytakarékosság szempontjából sem mindegy hogy melyik típust választja. Elhelyezésük alapján pedig lehetnek beépíthető mosógépek és szabadon álló mosogepek. A beépíthetők nem rontják el a helyiség designját, ráadásul a dupla burkolat miatt jobb is a szigetelésük, viszont ezeket nehezebb használni és átrendezni. A szabadon álló típusúak viszont bárhová elhelyezhetőek, szabadon mozgathatóak. Ezek kezelése könnyebb, viszont hangosabbak, és lehet hogy elronthatják a helyiség designját. A mosó-szárító gépek tökéletes választás lehetnek minden háztartásban, ugyanis ezek a készülékek drágábbak, azonban két eszköz tudását egyesítik egyben. Ezek a mosógépek nem csak ruhák mosására alkalmasak, hanem a mosás folyamatának végeztével meg is szárítják azt, bár ezek kezelése valamivel bonyolultabb.

Tulajdonságok

Az általunk kínált mosogepek eltérőek számos szempont szerint. Mosási kapacitás szerint 1.5 kilógrammtól 12 kilógrammig terjed a skálánk. A minél nagyobb a kapacitás annál több ruhát képes kimosni, azonban a nagyobb kapacitású mosogep drágább is, ráadásul ezek a nagy kapacitású mosogepek feleslegesek is lehetnek, ha csak önmagára, esetleg egy vagy két emberre szeretne mosni. Nagyobb családok, számára ajánlottak a nagyobb kapacitásúak, azonban egy 6-8 kilogramm kapacitású mosogep éppen elég lehet egy 3-4 tagú család számára. Centrifuga fordulatszám szerint 400 fordulat/perc-1600 fordulat/percig terjed a skálánk, a legnagyobb számban viszont az 1000-1400 közötti fordulattal rendelkező gépeink szerepelnek. Minél nagyobb fordulatszámon centrifugál a gép, annál jobban kiszárítja a ruhát, mikor kivesszük, viszont a gyorsabb pörgetés miatt gyűröttebbek is lesznek a ruhadarabok. Így azt javaslom, hogy a könnyen gyűrődő, vagy nehezen, esetleg egyáltalán nem vasalható ruhákat alacsony fordulatszámon centrifugálja. Éppen ezért fontos hogy mindenképpen olyan mosogepet vásároljon tőlünk, amelyen állítható a centrifuga fordulatszáma. Fontos megemlíteni az energiaosztály besorolást, ugyanis nem mindegy milyen osztályban szereplőt választ. Termékeink többsége a legjobb mosógép besorolással bír, amely az A+++, de a többi is A osztályba tartozik. Azért fontos az osztályzatokat szem előtt tartani, mert minél jobb osztályzatú mosogepet vesz, annál takarékosabb lesz vízfogyasztás és áramfogyasztás szempontjából, így sok pénzt tud spórolni, ezen felül környezetbarátabbak is. Fontos még az is hogy olyan eszközt válasszon amelyik több mosási funkcióra is képes, így állíthatót keressen, hogy idő, mosási hőfok, és egyéb beállításokat könnyedén képes legyen kezelni. A legtöbb újfajta mosogepben olyan funkció is be van szerelve, amely hangjelzéssel, zenével jelzi hogyha elkészült a mosással, esetleg készen áll egy új adagra, ez pedig megkönnyítheti a munkáját és folyamatossá teheti az ön számára a mosást.

Ár

Mosogepeink igen kedvezőek mindenki számára árak tekintetében is, mivel vehet nálunk olcsó mosógépet 20000 forint környékén, azonban ezek rosszabb minőségűek, így azt javaslom önnek, hogyha egy igazán jó, minőségi mosogepet szeretne venni amely több éven át tudja önt és családját kifogástalanul szolgálni akkor mindenképpen egy drágább kategóriában kell keresgélni. A legtöbb minőségi mosogep 100.000 forint környékén érhető el, amelyeket nálunk megvehet, sőt akcióinknak hála méginkább kedvező áron elérhetőek ön számára háztartási cikkeink, így a számos általunk kínált akciós mosógép olcsón megvehető az ön számára. Százezer forintos árkategóriában már találhat magának olyan mosogepet, amely minden extrával fel van szerelve és a legjobb energiaosztály besorolással rendelkezik, így mindenképpen ebben a kategóriában érdemes keresgélni. Folyamatos mosógép akcióinknak hála több termékünk is elvihető olcsó, elérhető áron, így azt javaslom önnek hogy látogassa gyakran az oldalunkat, mivel lehet hogy pont az önnek tetsző mosógép lesz akciós áron, esetleg más elektronikai háztartási cikket is megvásárolhat amire szüksége van, esetleg régóta vágyott már rá. Ha pedig megvan a tökéletes,  akkor nincs más dolga mint megrendelni tőlünk, munkatársaink pedig gyorsan mozgósítják külső vagy belső raktárunkból a kívánt terméket, így csomagkihordó szolgálatunk gyorsan, megbízhatóan kézbesítheti azt önnek akár napokon belül az ön által megadott kiszállítási címre.

Sorry, your browser doesn't support canvas. Please try another.

BestMarkt


Pörgesd meg a kereket és nyerj!


Add meg az email címedet és teszteld a szerencsédet!