Inverter

76

Betöltés... Kérjük várjon!

Raktáron

Somogyi SAI 2000USB Feszültségátalakító

 • 12V
 • 1000W
(3)
21 000 Ft
19 310 Ft
Külső raktáron
Külső raktáron
Külső raktáron

EnerGenie 150W 12V autós inverter

 • 12V
 • 150W
(3)

5 700 Ft
Külső raktáron
Külső raktáron

EnerGenie Autós inverter 1200W USB port EG-PWC-035

 • 12V
 • 1200W
(1)
28 970 Ft
23 770 Ft
Külső raktáron

HQ HQ-INV300WU-24 Autós inverter 24V / 300W

 • 24V
 • 300W
(2)

14 600 Ft
Külső raktáron

Somogyi SAI 600USB Inverter 300W Inverter

 • 12V
 • 300W
(1)
8 900 Ft
8 040 Ft
Külső raktáron
Külső raktáron
Külső raktáron

SPS SH300I Inverter 12V / 240W

 • 12V
 • 240W
(1)

22 760 Ft
Raktáron

Inverterek a bestmarktól

A inverterek nagyszerűek, ha az autó használata közben 230V-os elektromos eszközöket és elektronikát kell bekapcsolni, például laptopokat, elektromos szerszámokat vagy televíziót. Ezek különösen hasznosak utazáskor vagy kempingezéskor, és ha rendszeresen elektromos eszközöket használnak az autóban. Sokkal olcsóbb megoldás lehet egy inverter beszerzése, mintha minden szerszámból megvennénk az akkumulátoros változatokat.

Autós inverter átalkítók

Az autós akkumulátor egyenáramú (DC), míg a legtöbb egyéb elektromos eszköz alternatív árammal (AC) működik. Az inverter funkciója, hogy a DC-t AC-re alakítsa át, így kompatibilis az elektromos készülékeivel. Az autó akkumulátor általában 12 voltos, és míg a legtöbb tápfeszültség-átalakító ezeket a 12 voltot 230 V-ra konvertálja, de  a bestmarkton elérhetőek olyan inverterek is amelyek más feszültségre konvertálnak.

A inverterek teljesítményük alapján vannak csoportosítva, ezért el kell döntenie, hogy mennyi mindent szeretne vele használni, és válasszon egy olyan modellt, amely biztosítja a szükséges teljesítményt. Például egy átlagos elektromos szerszám kb. 400 wattot fogyaszt, így szükség lenne egy körülbelül 500 wattos teljesítményű inverterre. Mindig az adott szerszám, vagy rákapcsolni kívánt fogyasztó címkéjén látható teljesítmény adatok alapján válasszuk ki kb 10-20%- kall nagyobb teljesítményű invertert. A nagy teljesítményű inverterek közvetlenül csatlakoznak az autó akkumulátorához, míg az alacsony kimeneti modellek csatlakoznak a cigarettagyújtóhoz is. A bestmarkt baloldalon található szűkítője segítségével könnyedén kikeresheti a megfelelő teljesítményű invertert. Valamint a bemeneti feszültség alapján is tud szűrni a speciális inverterek között is.

Azt is figyelembe kell vennie, hogy milyen típusú aljzatra van szüksége. A teljesítmény inverterek USB-porttal, általános háztartási aljzattal, vagy ezek kombinációival, több csatlakozóval is elérhetőek nálunk. A megfelelő modell használatával laptopot tölthet és tvét nézhet egyszerre, miközben feltölti a fényképezőgép elemeit. Ehhez egy olyan készülékre van szüksége, amely a három eszköz összteljesítményét elbírja, rendelkezik egy USB-porttal és két rendes háztartási aljzattal egyaránt.

Inverter árak

Az inverter használata azt jelenti, hogy mindig hozzáférhet egy alternatív áramforráshoz. Az bestmarkt alacsony árú frekvenciaváltóinak széles választékának köszönhetően pontosan ki tudja választani a megfelelő modelt. Az olcsóbb készölékekkel egy kisebb teljesítmény igényű telefonos töltőt, vagy tvt üzemeltethet, egy drágább profi invertert vásárolva pedig akár egy 3000W teljesítményű nagy szerszám gépet, hűtőt is tud használni a szabadban.

Raktáron elérhető inverterek

Raktáron több modelt akár másnapra is el tudjuk küldeni, az ön címére, vagy a raktáron nem szereplő termékeket rövid 1-2 napos határidővel be tudjuk szerezni. Rendeljen nyugodt szívvel, az inverter beszerzését bízza a szakértőkre.

Népszerű, legjobb inverter gyártók

Számos gyártó inverterei megtalálhatóak a bestmarkt áruházban. Kimelet inverter gyártóink: Akyaga inverter, Blow inverter, Belkin inverter, CyberPower inverter, EnerGenie inverter, Ewent inverter, Fieldmann inverter, Hq inverter, Power walker inverter, Sps inverter, Somogyi inverter, Well inverter, White energy inverter.

Sorry, your browser doesn't support canvas. Please try another.

BestMarkt


Pörgesd meg a kereket és nyerj!


Add meg az email címedet és teszteld a szerencsédet!