Szűrés

Ár

-

Kerti grillsütők

57

Betöltés... Kérjük várjon!

Landmann 12739 Grillsütő

73 460 Ft
94 060 Ft
Raktáron
Külső raktáron
Külső raktáron
Külső raktáron
Külső raktáron
Külső raktáron
Külső raktáron
Külső raktáron
Raktáron

Landmann Rexon PTS 4.1 Grillsütő

117 970 Ft
129 790 Ft
Külső raktáron

Campingaz 4 Series Classic LS G Grillsütő

  • Gázos
177 640 Ft
189 050 Ft
Külső raktáron
Külső raktáron
Külső raktáron

Landmann Grilllok Grillsütő

77 920 Ft
102 510 Ft
Külső raktáron

Campingaz Party Grill

  • Gázos
23 470 Ft
Külső raktáron
Külső raktáron
Külső raktáron

LotusGrill G-AN-34 Grillsütő

  • Faszenes
45 490 Ft
Külső raktáron

Campingaz 3 Series Classic LB Gázgrill

  • Gázos
102 030 Ft
119 490 Ft
Külső raktáron
Külső raktáron

Kerti Grillek

Egy szép nyári szombat estét legkellemesebben egy kerti grillezéssel lehet lezárni, amivel össze lehet hozni a családot, barátokat és beszsélgetni, szórakozni finom grillezett ételek társaságában. Ahhoz hogy ez az ön kertjében is megvalósuljon nem kell semmi mást tennie, csak a bestmarkt.hu oldaláról rendelnie egy kerti grillsütőt magának, mi pedig készségesen segítünk megtalálni az önhöz valót.

Kerti Grillsütő Gyártók

Kínálatunkban többféle gyártó termékéből választhat magának, olyan minőségi gyártók grillezői közül mint a Campingaz, Fieldman, Landmann és még sok más. Ha megtalálta az önnek tetsző grillt, már csak az a dolga hogy leadja rendelését és mi kiszállítjuk önnek gyorsan és megbízhatóan a terméket.

Kerti Grillsütő Típusok

Kerti Grillsütőink kínálatából többféle típusút tud választani magának, ugyan is a készletünkben szerepelnek: faszenes grillsütők, melyekkel elkészítheti a legfinomabb füstös falatokat és tipikus kelléke a szabadtéri sütögetésnek, és elektromos grillsütők is, melyekkel biztonságosan tud nem csak a kertjében, de lakásában is kedvére sütögetni. Az elektromos sütők kompaktabbak, biztonságosabbak és könyebben beüzemelhetőbbek, ám ízviláguk elmarad a faszénnel működő társaikkal szemben. A gázos grillsütők már a profi minőséget tükrözik. Ezek is biztonságosabbak, ugyanis kisebb a belobbanás valószínűsége, ráadásul környezetkímélőbbek is mint a szénnel működő társaik, mindemellett gyors és egyeneletes sütést biztosítanak, azonban ezek sokkal nehezebb készülékek.

Kerti Grillsütő árak

Kerti grilljeink nem csak típusban, de árban is, és ennek függvényében minőségben is eltérnek. 10-20000 forint értékben már vehet tőlünk kisebb méretű elektromos és faszenes sütőt. A minőségibb, strapabíróbb grillek már a drágább kategóriába esnek ,azonban ezek hosszú éveken át tudják szolgálni a önt és családját, ráadásul nagyobb méretűek így gyorsabb is velük a sütés folyamata. Nem feltétlenül rossz dolog olcsó kerti grillsütőt vásárolni, ugyanis kellő odafigyeléssel és hozzáértéssel az olcsóbb kategóriás grillek is évekig hibátlanul tudnak üzemelni. Önnek pedig azt ajánlom látogassa rendszeresen oldalunkat, ugyanis termékeink folyamatos akció alatt állnak, így meglehet hogy jó áron megveheti az önnek tetsző grillt oldalunkról.

Sorry, your browser doesn't support canvas. Please try another.

BestMarkt


Pörgesd meg a kereket és nyerj!


Add meg az email címedet és teszteld a szerencsédet!